Latung La La i el vi carbassa | David Ymbernon

“Cada exposició nova de David Ymbernon, cada acció, ens dóna a conèixer un perfil nou de Latung La La, un món propi, imaginat, de fets i escenes embolcallades per l’aspecte més distintiu de l’artista: el color, el color taronja que perfila i identifica tot el que aquest artista fa. Aquesta identitat cromàtica marca, d’entrada, el rerefons lúdic i poètic que proposa: …una justa mesura de les arts visuals, la poesia i la representació (la narració i el teatre). Sota la proposició cromàtica, l’artista assaja aplegar els valors més purs de l’encontre de l’acció, l’espai i el temps, com si en realitat les seues exposicions fossin una experiència d’anar i vindre de la pintura al teatre a l’acció, o com si el que exposa fos el rastre d’una acció representada, o els moments de quelcom que ha passat o ha de passar.”

Josep Miquel Garcia
Extret de l’article “David Ymbernon, Latung La La” (Diari Segre, 2.8.2009)

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Priorat Centre d'Art. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.