DO La Más Bella

Aquest és un projecte editorial participatiu, que es desenvolupa —en diversos temps i espais— mitjançant el següent procés: repartiment gratuït de 3.000 bosses de paper a través de comerços i oficines d’informació del Priorat, tres models de disseny que ens interroguen sobre el nostre grau de pertinença a la comarca.
A partir d’aquí, podem seguir el joc proposat per La + Bella amb les instruccions que consten en un full que hi ha a la bossa. Si és així, la bossa es reconvertirà en un sobre on cal introduir una mostra del Priorat; és a dir: qualsevol cosa que es faci o que es reculli, en qualsevol format, i que, segons el parer de cadascú, es relacioni amb el Priorat.
La bossa, amb la mostra, cal enviar-la anònimament a l’adreça de correus facilitada, sense cap despesa de franqueig. Amb les mostres rebudes es realitzarà una edició, de format encara per determinar.

http://www.lamasbella.org/LaMasBella/DOLamasbella.html

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Idensitat, Priorat Centre d'Art, Projectes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.