Dzovinar Mgrditchian \\ rizoma PCd’A | Grisú Dialèctic i Òscar Hidalgo \\ Una història que em van explicar…. Me’n recordo que… Avui el Priorat…

Priorat Centre d’Art presenta l’audiovisual rizoma PCd’A de Grisú Dialèctic i Òscar Hidalgo, i la publicació Una història que em van explicar…. Me’n recordo que… Avui el Priorat… a partir de la proposta “Històries i llocs” del col·lectiu Sans Façon, per a Idensitat 04. Local/Visitant. Art i creació en l’espai social.

Concert de piano de Dzovinar Mgrditchian
Pianista armeniolibanesa. Treballa les seves composicions en col·laboració amb artistes provinents de diversos àmbits artístics i a partir de textos o contextos específics. Ha participat en obres de teatre i cinema d’animació, com a Asphaltu de Pascal Corm i Stambol de Ghassan Halwanai. Ha realitzat investigacions sobre la música folklòrica armènia, col·laborant amb el Conservatori Gomidas d’Erevan per crear un arxiu de cançons populars de l’Armènia de l’oest. Recentment, col·labora amb un projecte artístic a Beirut, per desenvolupar un arxiu fotogràfic i d’àudio sobre els obrers immigrants del Líban.


http://www.prioratcentredart.cat/publicacions/unahistoria.pdf

La realització del projecte Una història que em van explicar…. Me’n recordo que… Avui el Priorat… ha estat possible gràcies a la col·laboració d’entitats locals i centres educatius de la comarca:

Centre Quim Soler [El Molar], Consell Regulador de la DO Montsant, Biblioteca Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa [Falset], Esplai de la gent gran de Falset, Centre de Formació Ocupacional [Falset], Centre de Recursos de Cornudella de Montsant, IES Priorat [Falset], SES Montsant [Cornudella de Montsant], CEIP Dr. Piñol i Aguadé [Cornudella de Montsant], CEIP Sant Isidre [Capçanes], CEIP Sant Feliu [Els Guiamets], CEIP Josep Riba [La Serra d’Almos], CEIP Onze de Setembre [El Masroig], CEIP Rossend Giol [Porrera], CEIP Montsant [Ulldemolins], CEIP Garbí [Poboleda], CEIP El Castell [Cabacés], CEIP Montsant [La Bisbal de Falset], CEIP Anicet Villar [Marçà], Celler El Masroig [El Masroig] i Celler Aibar [Darmós].

Aquesta entrada ha esta publicada en Priorat Centre d'Art. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>