iD#5 Ciutats intervingudes Del 15 de juliol al 12 de setembre La Capella (carrer Hospital 56, 08001 Barcelona)

Inauguració: dijous, 15 de juliol a les 19.30h

Participen: Basurama, Can Xalant-Rogelio López Cuenca, consonni-Xelo Bosch i Cyrille Larpenteur, Democracia, Domènec, Walter Gam, Horitzó TV, Verónica Luyo-María Celeste Venica, Priorat Centre d’Art, Patrick Raddatz, Anna Recasens, Tomas Ruiz Rivas, VideoDiàlegs + Projectes tallers iD Barri Calaf | Barcelona.

***

Aquest dijous s’inaugura a la sala d’exposicions La Capella de Barcelona l’exposició id#5 Ciutats intervingudes, una mostra dels projectes artístics realitzats durant la darrera edició d’Idensitat i dels centres col·laboradors.

IDENSITAT és un projecte d’art que es desenvolupa en diferents ciutats, amb la voluntat d’aportar mecanismes per l’articulació de projectes creatius que incideixen en l’àmbit de l’espai públic i en relació amb el territori. Constitueix una plataforma de producció i investigació en xarxa, que actua des de l’àmbit de la producció artística, per a experimentar noves formes d’implicació i interacció en diferents espais socials.

Aquesta exposició reuneix alguns dels projectes que han format part de la cinquena edició d’Idensitat desenvolupada a Calaf, Manresa, Mataró, Sondika, Priorat i Barcelona. Cadascuna d’aquestes ciutats han estat intervingudes per activitats creatives de diferent magnitud, amb objectius propis però amb la voluntat d’incidir en aspectes que tenen a veure amb accions col·lectives que es desenvolupen en els territoris.

***

Priorat Centre d’Art presenta l’audiovisual rizoma PCd’A de Grisú dialèctic i Òscar Hidalgo, i la publicació Una història que em van explicar…. Me’n recordo que… Avui el Priorat… a partir de la proposta “Històries i llocs” del col·lectiu Sans Façon, per a Idensitat 04. Local/Visitant. Art i creació en l’espai social.

La realització d’aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració d’entitats locals i centres educatius de la comarca:

Centre Quim Soler [El Molar], Consell Regulador de la DO Montsant, Biblioteca Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa [Falset], Esplai de la gent gran de Falset, Centre de Formació Ocupacional [Falset], Centre de Recursos de Cornudella de Montsant, IES Priorat [Falset], SES Montsant [Cornudella de Montsant], CEIP Dr. Piñol i Aguadé [Cornudella de Montsant], CEIP Sant Isidre [Capçanes], CEIP Sant Feliu [Els Guiamets], CEIP Josep Riba [La Serra d’Almos], CEIP Onze de Setembre [El Masroig], CEIP Rossend Giol [Porrera], CEIP Montsant [Ulldemolins], CEIP Garbí [Poboleda], CEIP El Castell [Cabacés], CEIP Montsant [La Bisbal de Falset], CEIP Anicet Villar [Marçà], Celler El Masroig [El Masroig] i Celler Aibar [Darmós].

***

Més informació > http://idensitat.net

PCd’A forma part de la xarxa d’espais de producció Xarxaprod.

Aquesta entrada s'ha publicat en Priorat Centre d'Art i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>