DISSABTE, 4 DE JULIOL DE 2009 LA FIGUERA

6.30 tarda. CIRCELL. Carrer del Portalet, s/n

PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL D’ELISENDA TRILLA
EL DELTA NEGAT
DEBAT SOBRE EL TERRITORI, EL PAISATGE
I ELS MODELS DE CREIXEMENT / DECREIXEMENT

Els deltes sempre estan en moviment. La seva aparença canvia al llarg del temps,ciutats que una vegada foren costeres ara es troben a quilòmetres de la mar.
Però el temps de transformació natural dels deltes no és traumàtic. El paisatge es modela a poc a poc i la seva gent s’hi pot adaptar. Al delta del Llobregat la velocitat dels canvis s’ha accelerat dramàticament. La pressa per disposar de les grans infraestructures fa que les obres no parin mai i que el paisatge es transformi ràpidament, sense temps per acostumar-s’hi.
A partir de la projecció del documental iniciarem un debat entre alguns dels seus protagonistes i representants de la Plataforma per la Defensa del Patrimoni Natural del Priorat. D’aquesta manera posarem en relació dues realitats ben diferenciades en els ritmes de construcció del territori, el Baix Llobregat i el Priorat.

http://www.eldeltanegat.cat/

9 vespre. CAL PALETA. Carrer Garcia, 3

CONCERT: ADELE MADAU I ELI GRAS
THE SHOWER SISTERS
IMPROVISACIÓ, EXPERIMENTAL, VIOLÍ ACÚSTIC I GUITARRA ELÈCTRICA I OBJECTES

Adele Madau (Càller) i Eli Gras (Barcelona) formen el duet The Shower Sisters.
The Shower Sisters és una formació recent, encara que la trajectòria individual de les seves components és llarga i variada, i és un projecte d’improvisació lliure en el qual s’uneixen dues personalitats peculiars.
Adele Madau toca el violí acústic i Eli Gras, guitarra i objectes.
Les sessions de The Shower Sisters es caracteritzen per una comunicació automàtica, extrema i delicada alhora.
El seu so, essencialment experimental i improvisat, està a mig camí entre la música contemporània, l’electroacústica, la clàssica, l’antiga, la popular, l’electrònica i la de joguina; i no hi falta l’humor… encara que no ho sembli.
www.myspace.com/theshowersisters

Presentació del projecte editorial LA OLLA EXPRESS. http://www.laollaexpress.com/

Intervenció: CONNEXIÓ LACAVA + embotelladora CEM

Aquesta entrada s'ha publicat en Priorat Centre d'Art i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>