DIUMENGE, 18 D’OCTUBRE DE 2009 CAPÇANES

1a Trobada d’Escriptors al Priorat

El Centre Quim Soler convida uns dies al Priorat sis autors d’arreu dels Països Catalans per viure’l i veure’l amb els ulls de quatre persones de la comarca, que els parlaran del seu Priorat i els el faran conèixer sobre el terreny.

11 matí. LA PEDRERA

TAULA RODONA AMB ELS ESCRIPTORS
NÚRIA AÑÓ, ÒSCAR PALAZÓN, IGNASI MORA, GEMMA SALES, ESTER SUÑÉ, ALBERT VILLARÓ.

ORIOL IZQUIERDO [en representació de la ILC]

1 migdia. LA PEDRERA

CONCERT
ORQUESTRA DE LES MINES
Lídia Soro, Fernando Vallvé, Daniel Plana, Guillem Rosselló, Anna Moreno, Paula Anglès, Àngels Santacana,Carlota López, Anaïs Pasanau, Carola Cuypers, Erika Sebastià, Sergi González, Miquel Àngel Marín, Antoni Sebastià

L’Orquestra de les Mines es planteja com el lloc d’intersecció entre compositors contemporanis, intèrprets i els conceptes sonors més experimentals; i es basteix bàsicament amb joves alumnes de música de les comarques meridionals de Catalunya que tenen el clarinet com a principal instrument. L’Orquestra de les Mines és una producció de Priorat Centre d’Art.

Aquesta entrada s'ha publicat en Priorat Centre d'Art i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>