DIVENDRES 14 AL DIMARTS 18. AGOST 2009. MARÇÀ

L’ESCAMOT ROIG

El projecte Priorat Centre d’Art, seguint la línia iniciada l’any 2006 d’imbricar les propostes més experimentals i eclèctiques de cultura contemporània amb trets característics, entitats i col·lectius de la comarca del Priorat, proposa una nova experiència de col·laboració, aquest cop entre L’Enfance Rouge i la Banda de Tambors i Bombos de Marçà.

L’Enfance Rouge —François R. Cambuzat (veu i guitarres), Chiara Locardi (baix i veu) i Jacopo Andreini (bateria i metalls)— és un grup de rock francoitalià de llarga trajectòria, sense fronteres ni geogràfiques ni artístiques, però amb un fort interès pels altres llocs i pel que encara és possible… i amb referents musicals que van de Keiji Haino a Wadih el Safi, de la música clàssica contemporània a les cançons de la guerra civil espanyola, entre d’altres.

La Banda de Tambors i Bombos de Marçà
és una formació no professional nascuda l’any 2005 en aquest poble del Priorat i formada per més de 40 components, d’ambdós sexes i de diverses edats.

La trobada, que es durà a terme del 14 al 18 d’agost, coincidint amb la festa major del poble, consistirà en un seguit d’assajos “oberts” que culminaran en un concert conjunt de les dos formacions el dia 18, a les 8 del vespre, a la Sala Polivalent de Marçà.

www.prioratcentredart.cat
www.enfancerouge.org
www.geocities.com/banda_tambors_i_bombos

———————————————————————————————————


Presentar currículum [Climbing Catalog]

Exposició + Projeccions d’Ignot

El dibuixant Ignot (Barcelona, finals del segle XX – principis del segle XXI) apareix per primera vegada públicament a les pàgines de Cultura/s com a il·lustrador de la sèrie “Amerikana”, de Mike Ibáñez; posteriorment en el mateix suplement va publicar la sèrie “Encuentros y desencuentros”, de John W. Wilkinson. Anteriorment va residir en les entranyes del multidisciplinari Ignasi Deulofeu. Amb aquest nom ha publicat a La Vanguardia i és creador de la imatge del festival BAM’96 i de la sèrie “100 dies de bondat” (a www.ignot.org). Altres treballs seus són “Planet ignot” a la revista Benzina, les il·lustracions a la revista Cáñamo, les animacions (Radiorames) per al projecte hempreslaradio.net al Centre d’Art de Santa Mònica, les il·lustracions per a la revista La Más Bella i els pòsters per als concerts de Cabaret Hofmann. Va estar seleccionat a la Biennal d’Amposta del 2004 i va realitzar l’exposició Senyals a la Capella de Sant Roc de Valls el 2006.

divendres 14 al dimarts 18
Casal. Marçà

Aquesta entrada s'ha publicat en Priorat Centre d'Art i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>