DISSABTE, 19 DESEMBRE 2009 CASAL DE MARÇÀ

DISSABTE, 19 DESEMBRE 2009 CASAL DE MARÇÀ  18.30 h TAULA RODONA [LA PLATAFORMA DEL PRIORAT FA DEU ANYS] 10 anys d’evolució de la presa de consciència del paisatge a la nostra societat  L’evolució de la noció de paisatge en les institucions Pere Sala (Observatori del Paisatge) El paper dels moviments socials en la presa de consciència del valor del paisatge Sergi Saladié (URV) Art, artistes i entorn: el territori no és un full en blanc José Luis Pérez Pont (crític d’art) Presentació del projecte L’Altre Priorat Col·lectiu Difusor  20.30 h EXPOSICIÓ L’Altre Priorat, mapes sociogeogràfics Col·lectiu Difusor [seleccionat en la convocatòria Última* 09]  VIDEOCONCERT Puc? Mark Cunningham i Sílvia Mestres [Convolution] Josep M. Jordana i Núria Antentas  Espectacle audiovisual creat el 2008 a partir d’una idea de Josep M. Jordana i Núria Antentas (també autors del vídeo), amb música composta i interpretada pel grup Convolution, integrat per Mark Cunningham i Sílvia Mestres. El diàleg permanent entre els músics, per una banda, i les imatges i els sons que provenen del vídeo, per l’altra, dóna forma a un concert on el vídeo és una peça fonamental en la construcció sonora i musical de l’espectacle.

DISSABTE, 19 DESEMBRE 2009 CASAL DE MARÇÀ  18.30 h TAULA RODONA [LA PLATAFORMA DEL PRIORAT FA DEU ANYS] 10 anys d’evolució de la presa de consciència del paisatge a la nostra societat  L’evolució de la noció de paisatge en les institucions Pere Sala (Observatori del Paisatge) El paper dels moviments socials en la presa de consciència del valor del paisatge Sergi Saladié (URV) Art, artistes i entorn: el territori no és un full en blanc José Luis Pérez Pont (crític d’art) Presentació del projecte L’Altre Priorat Col·lectiu Difusor  20.30 h EXPOSICIÓ L’Altre Priorat, mapes sociogeogràfics Col·lectiu Difusor [seleccionat en la convocatòria Última* 09]  VIDEOCONCERT Puc? Mark Cunningham i Sílvia Mestres [Convolution] Josep M. Jordana i Núria Antentas  Espectacle audiovisual creat el 2008 a partir d’una idea de Josep M. Jordana i Núria Antentas (també autors del vídeo), amb música composta i interpretada pel grup Convolution, integrat per Mark Cunningham i Sílvia Mestres. El diàleg permanent entre els músics, per una banda, i les imatges i els sons que provenen del vídeo, per l’altra, dóna forma a un concert on el vídeo és una peça fonamental en la construcció sonora i musical de l’espectacle.

Aquesta entrada s'ha publicat en Priorat Centre d'Art i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>